Understed den 8. til 10. august 2014

Besvar
Brugeravatar
1003 Jørgen
Bestyrelse
Indlæg: 252
Tilmeldt: 2012-09-11 09:22
Fornavn: Jørgen
skype brugernavn: peomi1
Kommunikations radio: UHF - Tytten
Geografisk sted: Thurø
Kontakt:

Understed den 8. til 10. august 2014

Indlæg af 1003 Jørgen »

Alle er kommet på plads
Alle er kommet på plads
Her er en lille beretning om træffet i Understed den 8. til 10. august.

Hen mod fredag kl. 18 var deltagerne samlet på pladsen og havde hver især fundet en plads at parkere på. Vejret var godt og den medbragte aftensmad blev spist udenfor og vejret indbød også til udendørs hygge om aftenen.
Snakken går
Snakken går
Lørdag morgen var der nogle ildsjæle, der havde brug for motion og løb en tur i det bakkede terræn. Formanden var den sidste, der kom tilbage til pladsen, da det jo var hans opgave at være sikker på, at alle kom godt hjem! Det er den spæde start på campervenners motionsklub.
Campervenners motionsklub
Campervenners motionsklub
Jan Schlie havde købt en masse fisk, som skulle tilberedes til frokost lørdag. Der var fiskefileter, jomfruhummere, hummerhaler og kulmule.
Det blev hentet en hel del gasapparater, som skulle bruges til at stege fiskefileter på. Der blev hentet flere grill, som kunne bruges til at grille jomfruhummere og hummerhaler. Begge dele blev smurt med hvidløgssmør. I køkkenet blev kulmulen bagt i stanniol i ovnen med div. grønsager. Da alt var klart, kunne vi sætte os til bords i krostuen.
Der ordnes jomfruhummere
Der ordnes jomfruhummere
Her steges fiskefileter
Her steges fiskefileter
Da alt var ryddet væk og der var vasket op i køkkenet, begyndte det at regne og det blev ved lige til kl. 17. Herefter kom solen igen frem på himlen.
Opvasken er klaret og rødspætterne gøres klar
Opvasken er klaret og rødspætterne gøres klar
Heldigvis var der bag krostuen en lade, hvor vi kunne sætte gasblussene op igen og stege de mange rødspætter, der skulle bruges til aftensmaden. Imens skrællede andre kartofler og i køkkenet blev der laver persillesovs.
Rødspætterne steges
Rødspætterne steges
Her laves persillesovs
Her laves persillesovs
Ved 19-tiden var alt klar og vi kunne sætte os til bordet. Der var stegt så mange rødspætter, så hver person kunne få mindst 2 rødspætter. Der var ikke spist op, men resten kunne ligge på et lille fad og sættes i køleskabet til at spise næste dag.
Så går vi til bords
Så går vi til bords
Så går vi til bords
Så går vi til bords
Søndag formiddag blev alle de lokaler, som vi havde benyttet, gjort rent, så vi kunne forlade stedet rent og pænt. Op på formiddagen blev der sagt farvel for denne gang og vi var alle enige om, at det havde været en dejlig weekend.
En stor tak til Jan og Jette for at havde skaffet alt den mad, som der var til både frokost og aften om lørdagen.
Med camperhilsen
1003 Jørgen

For ung til at dø - For gammel til at arbejde - I form til at rejse

Billede
Besvar